Termina el verano y los roedores ya lo saben, DESCUENTOS en artículos para el control de roedores

Juridische kennisgeving

JURIDISCHE KENNISGEVING:

In overeenstemming met artikel 10 van Wet 34/2002, van 11 juli, betreffende Diensten van de Informatiemaatschappij en Elektronische Handel (LSSICE), worden hieronder de identificatiegegevens van het bedrijf verstrekt:

Bedrijfsnaam: Comercial Mida

Bedrijfsnaam: C.M. STORES & INNOVATIVE BUSINESS, S.L.U.

BTW-nummer: B27496819

Adres: Avd. de Lugo, 99 - 27550 - Taboada - LUGO

Telefoon: 637062563

Email: info@comercialmida.es

T. 507, L. 0, F. 48, H. LU-19.168

 

DOEL VAN DE WEBSITE.

www.comercialmida.es, de website van Comercial Mida, is bedoeld voor de online verkoop van artikelen en producten voor huisdieren, dieren in het algemeen, moestuin en tuin, veeteelt en huis samen met vele andere subcategorieën.

Op de website zijn de eindprijzen, inclusief btw, van elk van de verkochte producten beschikbaar, evenals de verzendkosten, die u kunt zien in de definitieve samenvatting van uw bestelling en na het verstrekken van gegevens voor verzending.

U kunt hier meer informatie vinden over ons "verzendkosten".

Deze juridische kennisgeving (hierna, de "Juridische Kennisgeving") regelt het gebruik van de website: www.comercialmida.es

WETGEVING.

Over het algemeen zijn de relaties tussen B27496819 (Comercial Mida) en de Gebruikers van haar telematicadiensten, aanwezig op deze website, onderworpen aan de Spaanse wetgeving en rechtspraak.

GEBRUIK EN TOEGANG VAN GEBRUIKERS.

De Gebruiker wordt geïnformeerd, en aanvaardt, dat de toegang tot deze website op geen enkele manier het begin van een zakelijke relatie met C.M. STORES & INNOVATIVE BUSINESS, S.L.U. (Comercial Mida) of een van haar vestigingen betekent.

INTELLECTUELE EN INDUSTRIËLE EIGENDOM.

De intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van de webpagina's, het grafisch ontwerp en de codes zijn eigendom van C.M. STORES & INNOVATIVE BUSINESS, S.L.U. (Comercial Mida) en daarom is de reproductie, distributie, openbare communicatie, transformatie of enige andere activiteit die kan worden uitgevoerd met de inhoud van haar webpagina's verboden, zelfs met vermelding van de bronnen, zonder schriftelijke toestemming van C.M. STORES & INNOVATIVE BUSINESS, S.L.U. (Comercial Mida).

INHOUD VAN DE WEBSITE EN LINKS.

C.M. STORES & INNOVATIVE BUSINESS, S.L.U. (Comercial Mida) behoudt zich het recht voor om de informatie op haar webpagina's bij te werken, te wijzigen of te verwijderen, en kan zelfs de toegang tot deze informatie beperken of weigeren aan bepaalde gebruikers.

C.M. STORES & INNOVATIVE BUSINESS, S.L.U. (Comercial Mida) aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de informatie op webpagina's van derden die via "links" of koppelingen vanaf een webpagina van C.M. STORES & INNOVATIVE BUSINESS, S.L.U. (Comercial Mida) toegankelijk zijn. Het plaatsen van "links" of koppelingen op de webpagina's van C.M. STORES & INNOVATIVE BUSINESS, S.L.U. (Comercial Mida) heeft uitsluitend informatieve doeleinden en impliceert op geen enkele wijze een suggestie, uitnodiging of aanbeveling daarvan.