Termina el verano y los roedores ya lo saben, DESCUENTOS en artículos para el control de roedores

ComercialMida.nl

In 2018 CM Stores & Innovative Business S.L.U verwerft de rechten over Comercial Mida, een kleine agrowinkel gelegen in de plaats Taboada (Lugo). Deze winkel had een online winkel en een kleine fysieke winkel waar zowel persoonlijke verkoop plaatsvond als waar bestellingen werden voorbereid die via de website waren ontvangen.

De fysieke locatie van Comercial Mida dateerde uit eind jaren tachtig, maar de online winkel werd in 2015 opgericht als aanvulling op de persoonlijke verkopen van het merk. Tijdens de periode 2015-2018, toen Comercial Mida werd overgenomen door CM Stores & Innovative Business S.L.U., consolideerde www.comercialmida.es zich als een veelbelovend ecommerce-initiatief dat naast de eigen website ook op meerdere marketplace-platforms actief was, waardoor het langzaam maar zeker een onbetwiste referentie werd in de agrarische supermarktsector vanwege beoordelingen en service. Op dit moment heeft onze agrowinkel meer dan 5000 productreferenties van toonaangevende merken op het gebied van tuinverzorging, huis, veeteelt, productiedieren en benodigdheden voor huisdieren.

Na de overname van het genoemde merk, begint CM Stores & Innovative Business S.L.U. met de ontwikkeling van het project ComercialMida.es, dat bestaat uit het versterken van de reeds bestaande online agrowinkel door middel van een aanzienlijke uitbreiding van het assortiment en het openen van nieuwe markten. Als gevolg hiervan is ComercialMida.es momenteel een leider in online verkoop en wordt het beschouwd als een van de toonaangevende websites in de nationale ecommerce-sector.

Tot slot heeft CM Stores & Innovative Business S.L.U., als onderdeel van haar bedrijfsplan, een project voor de oprichting van fysieke agrowinkels genaamd "Comercial Mida Agrowinkels", met als voornaamste doel zich te vestigen in strategische plaatsen waar kopers naartoe kunnen gaan als referentiecentrum en producten kunnen kopen uit een breed assortiment. Met deze laatste maatregel wordt beoogd een volledige omnichannelbenadering te bereiken, gebaseerd op een solide e-commerceproject in combinatie met een krachtig netwerk van professionele winkels.

We hopen dat de verstrekte informatie naar uw zin is en bijdraagt aan een beter begrip van ons. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan tot uw beschikking.

Welkom bij ComercialMida.es !!!