Termina el verano y los roedores ya lo saben, DESCUENTOS en artículos para el control de roedores

Voorwaarden voor aankoop

Wet op de detailhandel

  • Uitvoeringstermijn en betaling: Indien de levertijd van de bestelling niet is aangegeven in het aanbod, moet de levering binnen maximaal 30 dagen na het sluiten van de overeenkomst plaatsvinden.
  • Herroepingsrecht: De koper kan binnen veertien dagen na ontvangst van het product vrijelijk afzien van de overeenkomst, zonder enige reden op te geven. Indien het product is gekocht via een kredietovereenkomst, zal het intrekken van de hoofdovereenkomst leiden tot de ontbinding van die overeenkomst.
  • Betaling met creditcard: Wanneer het bedrag van een aankoop wordt afgeschreven met behulp van het creditcardnummer zonder dat deze fysiek is overhandigd of elektronisch is geïdentificeerd, kan de kaarthouder onmiddellijke annulering van de afschrijving eisen en moet de terugbetaling zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Indien de aankoop daadwerkelijk door de kaarthouder is gedaan en deze ten onrechte annulering heeft geëist, is hij verplicht om de verkoper te vergoeden voor de schade die is veroorzaakt als gevolg van de annulering.

 

Wet op de diensten van de informatiemaatschappij en elektronische handel

  • Naam of bedrijfsnaam: Comercial Mida
  • Contactgegevens: Avenida de Lugo 99, Taboada (Lugo). Tel. 982465156
  • BTW-nummer: B27496819

 

INFORMATIEPLICHT

Alle producten op onze website www.comercialmida.es zijn inclusief BTW. Elk product heeft een bijbehorende verzendkosten op basis van het gewicht en/of volumegewicht.

 

CONTRACTERING

Het wordt beschouwd als het aangaan van een aangeboden dienst op de website www.comercialmida.es op het moment dat de aankoop van een product wordt verwerkt en de betaling wordt uitgevoerd.

De uit de transactie voortvloeiende overeenkomst houdt in dat de klant instemt met alle van toepassing zijnde wettelijke vereisten en wordt geacht te zijn gesloten in de Spaanse taal, wat impliceert dat de klant deze taal begrijpt.

Zodra de betaling is voltooid, ontvangt de klant een ontvangstbevestiging per e-mail van de ontvangst van zijn bestelling. Wanneer de bestelling door de verkoper wordt verwerkt, ontvangt de klant een e-mail waarin wordt geïnformeerd over de status van zijn bestelling.