Termina el verano y los roedores ya lo saben, DESCUENTOS en artículos para el control de roedores

Beginselen

1. Bij Comercial Mida vindt u zeer concurrerende prijzen omdat we grote hoeveelheden goederen inkopen en deze op de markt brengen met een gematigde winstmarge.
2. Hier is niet alles toegestaan. Het verlenen van goede service en klantgerichtheid heeft prioriteit, de klant staat centraal.
3. Onze verzendkosten zijn UITSLUITEND bestemd voor verzending, zonder misbruikte of extra kosten om het product goedkoper te maken.
4. Alle verzendingen die via deze website worden verwerkt zijn aangetekend, vergeet diefstal of verlies, u ontvangt altijd uw bestelling.
5. Ons telefoonnummer is GEEN "902", dus als er een incident is, kunt u op een voordelige manier contact met ons opnemen met persoonlijke aandacht.
6. We streven ernaar om langetermijnklanten te krijgen, daarom zorgen we ervoor dat onze service uitzonderlijk is en ons product van hoge kwaliteit is.
7. Bij het verwerken van bestellingen kunnen we fouten maken, maar we zullen deze zo snel mogelijk corrigeren en een uitstekende service verlenen.
8. Wij zijn een bedrijf dat belasting betaalt in Spanje, met een bescheiden website en de beperkingen die dit met zich meebrengt maar die ons in staat stelt een beter prijs te bieden.
9. Het vertrouwen van onze klanten heeft ons geholpen om een Power Seller te worden op Ebay en uitzonderlijk gewaardeerd te worden op Amazon.
10. We weten wat het is om online te winkelen, daarom zorgen we ervoor dat u na aankoop van het product op de hoogte bent van de status ervan voordat het wordt geleverd.